Handelsbetingelser

Personlige oplysninger.
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)?
For at du kan indgå aftale med os har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, E-mail adresse.

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til winthervin.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand og benyttes kun inden for koncernen, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos FOOD 2GO har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FOOD 2GO via e-mail

Priser.
Alle priser er i danske kroner inkl. moms og de i dag gældende afgifter. Priserne er ekskl. fragt / levering.

Vi bestræber os på at udbringe bestilte varer 40-60 min. efter de er bestilt.

Hvis din bestilling ikke haster og du skal først bruge dine varer noget tid efter din bestilling, er det en god idé at skrive dette under bemærkninger.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •